22-04-2022

Lilly
&
Marien

Vandaag mochten we als trouwfotografen het huwelijk vastleggen van Lilly en Marien. 

Als team kunnen we ons voor het klaarmaken van het bruidspaar mooi splitsen. 

Marien was samen met zoon Tycho naar zijn ouders een paar straten verderop gegaan om daar alle voorbereidingen te treffen. 

Ze waren al helemaal klaar voor de grote dag toen ik (Saskia) arriveerde. De stemming was kalm en ingetogen…misschien waren er toch wat zenuwen te bespeuren. 

Al was het maar de zorg om de oude Opel Kadett. Hun prachtige oldtimer die slechts een paar weken voor de aanstaande bruiloft flink in elkaar was gereden en hoewel gerepareerd, toch nog niet helemaal de oude was. 

Miranda was op hetzelfde moment bij Lilly en dochter Lola thuis en kon net nog vastleggen hoe Lilly’s prachtige jurk door haar zusje werd dichtgeknoopt.  

De first look was voor de deur bij hen thuis. De halve straat was uitgelopen en kon getuige zijn een emotionele ontmoeting. Het was alsof ze elkaar al weken niet gezien hadden. 

Wat zagen het bruidspaar en de kids er fantastisch uit! Helemaal gematcht in creme en beige tinten. 

De happy family vertrok luid toeterend in de stijlvol versierde Kadett richting de shoot locatie en Miranda en ik gingen er als een speer achteraan. 

In het buitengebied van Breda hadden we ruim de tijd om op veel verschillende plekjes veel verschillende poses te fotograferen. 

Zenuwen waren nergens meer te bekennen en we gingen helemaal los. We hadden wel voor de zekerheid de timer gezet om weer op tijd in te stappen op weg naar Hoeve Klein Zundert, de trouw en feestlocatie. 

De dag gasten stonden al buiten te wachten en werden helemaal enthousiast toen het bruidspaar voorbij gescheurd kwam. Niemand had door dat het uit opluchting was omdat de auto onderweg een aantal keer was stilgevallen maar gelukkig toch weer aan de praat was geraakt. 

De ceremonie was heerlijk buiten onder een stretchtent. Lilly had met het zelf verzorgen van de vloerkleden er een hip vintage tintje aan kunnen geven. 

Het bruidspaar las elkaar prachtige brieven voor. Na zoveel jaar samen eindelijk getrouwd en op naar nog vele gelukkige jaren die mogen volgen. 

Behalve de getuigen mochten ook Tycho en Lola hun handtekening onder de acte zetten. Hoe bijzonder om dit zoals gezin te ervaren. 

Na het proosten en genieten van de bruidstaart hebben we met alle gasten dit deel van de dag vrolijk afgesloten met een spetterende groepsfoto. Ons werk zat er hierna voor deze dag op. 

Morgen kunnen we ons vermaken met het uitzoeken en optimaliseren van zo’n 1500 foto’s. 

Gerealiseerd door WordPress Inspiro WordPress thema door WPZOOM