Hoe wij te werk gaan

Kennismaking

Jullie mooiste dag verdient een goede voorbereiding. En die voorbereiding start met een kennismaking. We gaan graag met jullie in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Wat is jullie verhaal? Hoe gaat jullie bruiloft eruit zien? Wat zijn jullie ideeën met betrekking tot fotografie? Hebben jullie speciale wensen? Enzovoorts. En natuurlijk vertellen wij ook graag wat over ons zelf en over hoe we werken. Genoeg te bespreken dus!

Vragenlijst

Natuurlijk bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek al heel veel, maar toch is het fijn om overal nog eens rustig over na te kunnen denken. Speciaal daarvoor hebben we een vragenlijst voor jullie. Daarin kunnen jullie alles aangeven wat jullie willen. Tevens komen daar gegevens in te staan die voor ons belangrijk zijn. Deze vragenlijst kunnen jullie thuis (digitaal) invullen.

Offerte

Na het gesprek en de vragenlijst hopen we jullie natuurlijk een passende aanbieding te kunnen doen. Naar aanleiding van alle informatie en gegevens die we tot nu toe hebben, stellen wij een offerte op. De basis van deze offerte is het pakket dat jullie gekozen hebben. (Zie tabblad ’tarieven’) Deze offerte ontvangen jullie via de mail. Mochten jullie uiteindelijk net zo enthousiast zijn als wij, dan keuren jullie de offerte goed en is dat het officiële startpunt van ons avontuur.

De bruiloft

En dan is het zover: jullie gaan trouwen! Wat een ontzettend bijzondere dag gaat dit worden. En wij mogen deze dag gaan vastleggen. We doen er alles aan om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. En mocht er toch iets zijn wat even tegen zit, dan overleggen we dat het liefste met de ceremoniemeester. Op die manier kunnen jullie ongestoord van de dag genieten. Wij passen ons aan aan jullie wensen die jullie vooraf duidelijk hebben gemaakt.

Na de bruiloft

De dag is voorbij. We hopen dat jullie ervan genoten hebben. Voor ons begint nu het grootste werk; het selecteren en bewerken van de foto’s. Dat doen we met uiterste zorg en nauwkeurigheid. De bewerking vergt behoorlijk wat tijd. We proberen echter zo snel mogelijk een ‘preview’ te sturen, zodat jullie een beetje een beeld krijgen van hoe het gaat worden. Na de bewerking kunnen we een album samenstellen als jullie daarvoor kiezen. Dat album is van zeer hoge kwaliteit en is een tastbare herinnering aan jullie onvergetelijke dag. Kiezen jullie niet voor een album, dan worden de foto’s digitaal aangeleverd.