Jullie perfecte dag op de mooiste manier vastgelegd

Yes! Jullie gaan trouwen. Van harte gefeliciteerd!

Trouwen doe je als het goed is maar één keer. En die ene keer moet perfect zijn. Allereerst natuurlijk met je liefste partner, maar daarnaast ook met al jullie familie en vrienden. Jullie kijken samen uit naar deze prachtige dag en hebben de nodige voorbereidingen getroffen. Ook wij kijken uit naar jullie trouwdag en zorgen ervoor dat jullie er later met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Door middel van pakkende foto’s met echte emoties, van jullie en jullie gasten.

About us

Welkom op onze website. Wij zijn Saskia en Miranda en hebben beiden een passie voor fotografie. We zijn een sterk team dat elkaar goed aanvult. Op jullie mooiste dag zorgen wij ervoor dat de herinnering aan die dag tastbaar wordt. We fotograferen met liefde de mooie momenten van jullie bruiloft. Omdat we met z’n tweeën werken, levert dat prachtige foto’s op vanuit diverse perspectieven.

Wat wij bieden

Iedere bruiloft is uniek. Jullie maken je eigen keuzes en daardoor zal geen enkele bruiloft hetzelfde zijn. Ook de wensen met betrekking tot fotografie zijn voor ieder bruidspaar verschillend. Daarom bieden we diverse pakketten aan. Klik op onderstaande link om de pakketten te bekijken.

Capturing special moments of your unforgettable day