Even voorstellen

Zó mooi om de liefde vast te leggen

Wij zijn Saskia en Miranda. Beiden woonachtig in het gezellige Brabant. Voorheen jaren werkzaam geweest in het onderwijs, maar langzaamaan heeft onze passie voor fotografie het gewonnen.

Als collega’s merkten we al snel dat we deze passie deelden. Samen hebben we de ene na de andere cursus gevolgd en uiteindelijk een fotografie opleiding afgerond. Na het behalen van onze diploma’s, besloten we al snel (weer) samen te gaan werken. Dit keer niet in het onderwijs, maar in de fotografie.

En wat is er nu mooier dan het fotograferen van twee mensen die elkaar het ja-woord gaan geven? Met alle mensen, emoties en gebeurtenissen eromheen. 

Uit ervaring weten we dat we goed samen kunnen werken en elkaar op diverse vlakken aanvullen. Daarom was de stap naar samenwerking op dit vlak snel gezet. Door met z’n tweeën een bruiloft te fotograferen, kunnen we mooie momenten vanuit diverse perspectieven vastleggen. De foto’s zijn gevarieerd, waardoor we een compleet verhaal kunnen maken. We maken van elke bruiloft een mooie, tastbare herinnering en hopen dat met jullie bruiloft ook te kunnen doen. 

We zijn benieuwd naar jullie verhaal.

Hopelijk tot snel!

Zo gaan wij te werk

Jullie mooiste dag verdient een goede voorbereiding. En die voorbereiding start met een kennismaking. We gaan graag met jullie in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Wat is jullie verhaal? Hoe gaat jullie bruiloft eruit zien? Wat zijn jullie ideeën met betrekking tot fotografie? Hebben jullie speciale wensen? Enzovoorts. En natuurlijk vertellen wij ook graag wat over ons zelf en over hoe we werken. Genoeg te bespreken dus!

 

Natuurlijk bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek al heel veel, maar toch is het fijn om overal nog eens rustig over na te kunnen denken. Speciaal daarvoor hebben we een vragenlijst voor jullie. Daarin kunnen jullie alles aangeven wat jullie willen. Tevens komen daar gegevens in te staan die voor ons belangrijk zijn. Deze vragenlijst kunnen jullie thuis (digitaal) invullen.

Offerte

Na het gesprek en de vragenlijst doen we jullie  een passende aanbieding. Naar aanleiding van alle informatie en gegevens die we tot nu toe hebben, stellen wij een offerte op. Deze offerte ontvangen jullie via de mail. Mochten jullie uiteindelijk net zo enthousiast zijn als wij, dan keuren jullie de offerte goed en is dat het officiële startpunt van ons avontuur.

De bruiloft

En dan is het zover: jullie gaan trouwen! Wat een ontzettend bijzondere dag gaat dit worden. En wij mogen deze dag gaan vastleggen. We doen er alles aan om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. En mocht er toch iets zijn wat even tegen zit, dan overleggen we dat het liefste met de ceremoniemeester. Op die manier kunnen jullie ongestoord van de dag genieten. Wij passen ons aan aan jullie wensen die jullie vooraf duidelijk hebben gemaakt. En buigen mee als het op de dag zelf toch een beetje anders loopt. 

Na het gesprek

Na het gesprek en de vragenlijst hopen we jullie natuurlijk een passende aanbieding te kunnen doen. Naar aanleiding van alle informatie en gegevens die we tot nu toe hebben, stellen wij een offerte op. De basis van deze offerte is het pakket dat jullie gekozen hebben. (Zie tabblad ’tarieven’) Deze offerte ontvangen jullie via de mail. Mochten jullie uiteindelijk net zo enthousiast zijn als wij, dan keuren jullie de offerte goed en is dat het officiële startpunt van ons avontuur.

Na de bruiloft

De dag is voorbij. We hopen dat jullie ervan genoten hebben. Voor ons begint nu het grootste werk; het selecteren en optimaliseren van de foto’s. Dat doen we met uiterste zorg en nauwkeurigheid. De bewerking vergt behoorlijk wat tijd. We proberen echter zo snel mogelijk een ‘preview’ te sturen, zodat jullie een beetje een beeld krijgen van hoe het gaat worden. Na de bewerking geven we het album vorm . Dat album is van zeer hoge kwaliteit en is een tastbare herinnering aan jullie onvergetelijke dag.

Tot slot

Als alle foto’s geoptimaliseerd zijn en het album klaar is, nodigen we jullie uit om het op te komen halen. We maken er een leuke avond van, waarbij jullie even lekker rustig door het album kunnen bladeren en we nog even na kunnen kletsen over de bruiloft. Wij zorgen dat de bubbels klaar staan!

Dit zijn wij

Saskia Gerrits
Bruidsfotograaf

Miranda Molengraaf
Bruidsfotograaf
Gerealiseerd door WordPress Inspiro WordPress thema door WPZOOM